Çorum, Amasya, Tokat il ve ilçelerinin kurumsal hizmetleri Vodafone adına Tez Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri tarafından yürütülecek.

Söz konusu işbirliği nedeniyle Vodafone Doğu Türkiye Kurumsal Kıdemli Bölgeler Müdürü Barış Coşkun, Doğu Karadeniz ve Orta Anadolu Türkiye Bireysel Bölgeler Müdürü Arzu Kayıran, Doğu Karadeniz Kurumsal Bölge Müdürü Alparslan Sırakaya, Doğu Karadeniz Bireysel Bölge Müdürü İbrahim Murat Demir, Doğu Karadeniz Kurumsal Bayi Satış Yöneticisi Ali Özyürek, Doğu Karadeniz Dağıtım Kanalı Bayi Satış Yöneticisi Taner Özdemir ve Doğu Karadeniz Bireysel Mağazalar Satış Yöneticisi Tuncer Dağlı, Çorum’u ziyaret ederek, Tez Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Malik Battal bir araya geldiler.

Tez Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Malik Battal, “Çorum, Amasya, Tokat il ve ilçelerinin kurumsal hizmetleri Tez Telekomünikasyon tarafından gerçekleştirilecek” dedi.

Tez Oksijen’in Çorum’da 40 yıllık bir marka olduğunu kaydeden Battal, “Enerji ve sanayi sektöründeki faaliyetimiz devam ediyor. Çok yakında ambalaj ve oluklu mukavva sektörüne de adım atacağız” ifadelerini kullandı.

Vodafone Doğu Türkiye Kurumsal Kıdemli Bölgeler Müdürü Barış Coşkun ise, “Global gücümüzü lokaldeki büyük işbirliği ile çok daha güçlü hale getirdik. Tez Telekomünikasyon ile bölgedeki gücümüze güç katacağız. Bu birliktelik, dünya devi bir şirketi Doğu Karadeniz Bölgesi’nde daha güçlü bir yere getirecek. Tez Telekomünikasyon’a tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Vodafone yöneticilerinin ziyaretinde Tez Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Battal, Ali Battal ve Bayi Ofis Müdürü Barış Tandoğan da hazır bulundu. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim