AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı TSO Fuar Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıya AK Parti İl koordinatörü Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve çok sayıda parti yöneticisi de katıldı.
Divan başkanlığına Mesut Ceylan, başkan yardımcılıklarına ise Yasin Özübek, Muhammet Sağlam ve Yasemin Köse’nin getirildiği toplantı Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun konuşmasıyla başladı.
Siyaset Akademisi’nin daha önce 2008 ve 2013 yıllarında yapıldığını hatırlatan Bekiroğlu, 50 binden fazla kişinin katılıp 25 binden fazla kişinin belge aldığı Siyaset Akademisi Kursu’nun başlayacağını, buna katılmak isteyenlerin başvurularını yapması gerektiğini anlattı.
Üye güncelleme çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Bekiroğlu, üye sayısının güncellemenin ardından fazla düşmediğini dile getirdi. Teşkilat performans çalışmasına göre Çorum’un tüm Türkiye’de 4. Teşkilat olduğunu kaydeden Rumi Bekiroğlu, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.
Toplantı Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşmasının ardından soru cevap bölümü ile devam etti.





(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim