Ocak ayı İl Danışma Meclisi’nde konuşan Karadağ, danışma meclislerinin teşkilatlar için aksatılmaması gereken çok önemli bir aktivite olduğunu vurguladı. Seçilmiş insanlar olarak görevlerinin hakkını vermek zorunda olduklarını vurgulayan Karadağ, “AK Parti’nin en büyük gücü, milletimizin derdiyle dertlenen bir parti olmasıdır. Teşkilat içi iletişimimiz çok güzel bir noktada. Mahallelerden ilçeye, ilçelerden ile oradan da merkeze ulaşan bir ilişkimiz var. Böylece tüm meseleler iletilip çözülme imkânına sahip oluyor. Bu iletişim ve samimiyetimizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Danışma meclislerinin önemine dikkat çeken Karadağ, “Çünkü bir aylık teşkilat çalışmalarımızı ve Çorum’umuza neler kattığımızın neticesini görmemizi sağlıyor” diye konuştu.

“ASLOLAN DAVADIR”

Türkiye’nin dava adamlarına ihtiyacı olduğunu aktaran Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki; aslolan davadır. Dava büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, sanımızın, unvanlarımızın, mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Dahası, davası olmak, çoğu zaman bir şeylere sahip olmaktan ziyade, bir şeylerden feragat etmeye tekabül eder. Büyük davalar büyük adamlarla yürür. Büyük davalar, fedakâr ruhlu, ahlaklı, erdemli insanların omuzlarında kemale ulaşır.  AK Partili insan, her şeyden önce bir hizmet insanıdır. İhtiyaç sahibi herkese gücü yettiğince yardımcı olur. Mazlumu korumayı, zalimin zulmüne mani olmayı, herkese hayır öğütte bulunmayı bir insanlık görevi bilir ve gereğince hareket ederek bu doğrultuda hizmet eder.”

HER KADEMEDEKİ ARKADAŞLARIMIZLA

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

“Şunu herkes bilmelidir. AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme partisidir. Geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla teşkilatımızın her kademesinde arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için tüm gayreti göstereceğiz. Teşkilatlarda uyum esastır, uyum olmayan teşkilatlarda her türlü sorunu yaşarız. Çorum teşkilatı olarak koyduğumuz hedeflere, yakaladığımız bu uyum ile ulaşacağımıza inanıyorum "Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk gerektiriyor. Onun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektiriyor. Onun için bize durmak yakışmaz çalışmak yakışır.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın dediği gibi; Devam ettiğimiz bu kutlu yürüyüşte milletimizden bir dakika bile ayrı gayrı düşmeden ilerliyoruz. Bizim en temel dayanağımız, milletimize olan inancımız ve güvencimiz oldu. Biz, insanımızın büyük potansiyeline daima güvendik. Hamdolsun ki bu yüce gönüllü millet de bu ülke için kurduğumuz hayallere ortak oldu ve bizi daima canı gönülden destekledi. Her zaman, her şartta karamsarlığa, umutsuzluğa zerre kadar prim vermeden, aşkla, heyecanla yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Çünkü biz bu topraklarda asırlar boyu hüküm süren bir milletin temsilcileriyiz."

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim