Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayları, 1 Kasım seçimlerine oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden adaylar destek istedi. MHP Milletvekili adayları Vahit Doğan, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç, Osmancık Caddesi’nde esnafla buluştu. Partili yöneticilerinin de eşlik ettiği işyerleri ziyaretinde MHP’li adaylar 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.
Ziyaretlerde 1 Kasım’ın önemine değinen MHP adayı Vahit Doğan, ülkenin geleceğinin MHP olduğunu vurguladı. Çorum’un sorunlarını ve ne tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu bildiklerini anlatan Prof. Dr. Doğan, “Öncelikli sorunumuz terör belasıdır. Kökünün nasıl kazınacağını da gayet iyi biliyoruz. Bugün analar ağlamayacak diyenleri de bizlerde sizlerde çok iyi biliyorsunuz” dedi.
1 Kasım’ın ülkenin huzura kavuştuğu, gücüne güç katacağı terörün kökünün kazanacağı günün başlangıcı olacağını kaydeden Milletvekili adayı Doğan, “Türkiye’nin şahlanışı olacaktır. Çorum’un şahlanışı olacaktır. Önemli olan hayır dualarınız. Önemli olan vereceğiniz desteğinizdir” diyerek destek istedi.
Adaylar esnafla sohbet ederek seçimde iktidar olmaları halinde yapacakları çalışmaları da anlattı.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim