AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Türk askerini, Türk polisini, sivil vatandaşları kalleşçe şehit eden terör örgütlerinin son çırpınışlarına tanık olunduğunu, yakın gelecekte kökünün tamamen kazınacağını söyledi.
Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Ceylan, kendisinin de esnaf olduğunu hatırlatarak, esnafın yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini, parlamentoda sorunları el ele, omuz omuza çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.
Ceylan'a ziyaretleri sırasında; İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcısı Adnan Armağan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Ceylan, Çorum'a bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, AK Parti’nin yeni Türkiye, istikrar, güven ve huzur ortamını tesis etmek için yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini vurguladı.
Ziyaretleri sırasında terör örgütlerini de sert dille eleştiren Ceylan, Türkiye'nin sıkıntılı ve zorlu bir süreç yaşadığını, bu süreçte halkın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.



Editör: TE Bilisim