Necati Gül, yaptığı yazılı açıklamada, “Şehitlerimizin mübarek kanlarını yerde bırakmamanın tek yolu, eli kanlı canileri üreten, besleyen ve cesaretlendiren terör çarkının hukuk devletinin silleleriyle paramparça edilmesidir" dedi.
Gül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlk gününden itibaren millî varlığımıza yönelik arz ettiği tehdide karşı Türk milletini ve devletini uyarmayı vazife bildiğimiz Çözülme Süreci, kanlı meyvelerine sürekli yenilerini ilave ediyor. Gün geçmiyor ki, göğsünü terör örgütünün kahpe kurşunlarına siper ederken Hakka yürüyen şehitlerimizin acılı haberleriyle can evimizden vurulmayalım. Şehitlerimizin mübarek kanlarını yerde bırakmamanın tek yolu, eli kanlı canileri üreten, besleyen ve cesaretlendiren terör çarkının hukuk devletinin silleleriyle paramparça edilmesidir. Bu yüzden, PKK terör örgütü tüm fraksiyon ve uzantılarıyla adalet önünde diz çökertilene kadar mücadeleyi sürdürmek yalnızca bir güvenlik meselesi değil aynı zamanda manevi bir sorumluluktur.
Bu mesuliyetin şuuruyla, devlet adamlarımızı ve gözü yaşlı milletimizi "teröre karşı tek yürek" olmaya davet ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki; bölücü eşkıyanın içi boş tehditlerini geleceğimizi karartmak için hazırlanmış senaryolarla birlikte tarihin çöp tenekesine fırlatacak irade, bekamıza yönelik saldırılara karşı toplu çarpan sinelerden doğacaktır. Teröre karşı tavizsiz ve kesintisiz mücadele çağrımızı Türk Milletinin huzurunda bu inançla ilan ediyor ve hep birlikte haykırıyoruz: Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim