Ziyarete; AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Adem Oğuzhan Kaya, Mahmut Öztemiz, Boğazkale İlçe Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İlçe Başkanı Sadık Aşık, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata katıldı.
Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olan bazı çevrelerin terör olaylarını desteklediklerini belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, “Bizler bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi artırdıkça kimsenin bu ülkeyi bölmeye gücü yetmeyecektir” dedi.
Öğrencilerle birlikte dev Türk Bayrağı önünde fotoğraf çekinen AK Parti Çorum Milletvekili Ceritoğlu, “Bizi bölmek isteyenlere karşı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olacağız” dedi.
Ceritoğlu, “Biz Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Abazasıyla Gürcüsüyle velhasıl 78 milyonuyla bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” ifadelerini kullandı.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bilincinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Ceritoğlu, “Bizim ikinci bir bayrağımız olamaz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bunu böyle göreceğiz. Edirne’den Kars’a kadar olan bu topraklarda tek vatan ve devlet içinde başka bir devleti asla kabul edemeyiz” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim