Palandöken yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bu sabah terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. İstanbul’da yaşadığımız terör saldırısının acısı daha küllenmeden maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Yüreğimiz yandı. Bu zalimliklerinden utanmayan vicdanları dahi sızlamayan teröre sarılıp ve medet umanlar er ya da geç bunun hesabını vereceklerdir.”

Hiçbir din ve inancın masum canlara kıymaya izin vermediğini de mesajında ifade eden Palandöken mesajına şöyle devam etti:

“Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapan hiçbir düşünce, hiçbir insandan bugüne kadar bir şey olmamıştır ve olmayacaktır. Çünkü terörü yapanlara insan dahi demek insanlığa büyük hakarettir. Bu cinayetlerden ikbal umanlar yüce Türk adaleti önünde ve tarih önünde hem yargılanacak hem de lanetleneceklerdir. Esnaf ve sanatkar camiası olarak bugüne kadar ve ülkemizin her köşesinde ve bugünde Kayseri’de kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. ‘Bir insanı öldüren, bütün insanlığı öldürmüş gibidir’ diyen bir inancın mensupları olarak milletimize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim