Milletvekili Ceylan, Gülabibey Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelerek parti çalışmalarını değerlendirdi. Milletvekili Ceylan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gülabibey Mahalle Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir istişare toplantısı yaptı.
Gülabibey Mahalle Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Ceylan, partililerin taleplerini dinledi, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İş ve dış mihrakların desteğini arkasına alan terör örgütlerinin Türkiye'nin aydınlık geleceğini karartmaya, yatırım hamlelerini baltalamaya, olumlu gidişatı sekteye uğratmaya çalıştığını anlatan Ceylan, analara gözyaşı döktürmek için harekete geçen terör örgütlerine haddini bildirmekte kararlı olduklarını kaydetti. Ceylan, "Terör ya bitecek, ya bitecek" dedi.
Tüm parti yöneticilerini ve tüm üyeleri dava için çalışmaya, ülkenin geleceği için birlik olmaya, kişisel menfaatlerini bir kenara bırakmaya davet eden Ceylan, "ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı var. 14 yıldır ülkenin çehresini değiştiren, yapılamaz denileni yapan, çözülemez denileni çözen, sorunların üstüne giden ve Türkiye'yi dünyanın lider ülkesi haline getiren AK Parti'nin daha yapacağı çok iş var. Ülkemizin başına bela olan terör ve yandaşlarını tamamen temizleyene, eli kanlı bir tane bile terörist kalmayana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu noktada sizlerin de yanımızda durmanız, bizlere destek olmanız gerekiyor" diye konuştu.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim