Kendisi de bir ziraat mühendisi olan Ceylan, meslektaşlarıyla bir süre sohbet etti.

ZMO İl Temsilcisi Necati Gül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Ceylan, oda üyelerinin sorunları, talepleri ve beklentiler hakkında bilgi aldı.

Bir ziraat mühendisi olarak sektörün sorun ve taleplerini çok iyi bildiğinin altını çizen Ceylan, sorunların çözümü noktasında gerek milletvekili, gerekse komisyon üyeliği sıfatıyla mücadele içinde olduğunu anlattı. Sorunları birlik ve beraberlik içinde çözeceklerini vurgulayan Ceylan, "Çözülemeyecek sorun göremiyorum. Yeter ki birliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz, dostluğumuz zarar görmesin. Ülkemizde istikrar devam ettiği müddetçe, bir ve beraber olduğumuz sürece bütün sorunların üstesinden geliriz" diye konuştu.

Ülkemizde yaşanan terör sorunlarına da değinen Ceylan, “16 Nisan’dan sonra Türkiye’yi kimse tutamayacak. Dünyanın ilk on ekonomisi içinde yer alacağız, 2023 hedeflerine ulaşacağız. Bunun için de istikrar ve güvenin olması, devam etmesi gerekiyor. Yıllardır ülkemizde büyük yatırımların yapılmasının sebebi istikrardır. Biz memleketimizde huzur olmasını istiyoruz. Huzur ve refah olduğu sürece yatırımların hepsi gerçekleştirilir, beklentilerin hepsi karşılanır” dedi.

Ceylan, yeni anayasa ile birlikte rejim değişikliği yapılmadığını, Türkiye’nin rejiminin 1923’te Cumhuriyet olarak ilan edildiğini ifade ederek, “15 Temmuz’un ardından artık bu ülkede terörün tamamen bitirilmesi gerektiğini anladık. Tüm terör örgütlerinin artık ülkeden çıkarılması gerekiyor. Bunun içinde 16 Nisan’daki referandumla gündemimizden terörü çıkaracağız. Yeni bir anayasa değişikliğiyle Türkiye güzel ufuklara koşacaktır" şeklinde konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül ise sektörün ve üyelerin bazı sorunlarını paylaşarak çözüm için Milletvekili Ceylan'ın desteğini istedi.

Gül, ziyaretinden ve yakın ilgisinden dolayı Ceylan'a teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim