Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve çok sayıda vatandaşında katıldığı programın açılış konuşmasını İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Av. Mehmet Karadağ yaptı. Karadağ, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu programa katkılarından dolayı Ak Parti Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı, Çorum Eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.
Mart ayının Türk tarihi için önemli olduğunu kaydeden Karadağ, “18 Mart Çanakkale Zaferimizi, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve İstiklal Marşımızı anmadan ve anlamadan bugünlere ışık tutamayız. Allah’ın izni ile şanlı tarihimizden ve kahraman ecdadımızdan aldığımız güçle ne terör örgütlerinin hain tuzaklarına ne de dış saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Millet olarak birlik içerisinde bütün bu oyunları bozacağımıza inancımız tamdır” dedi.
Mehmet Karadağ’ın açılış konuşmasının ardından başlayan söyleşi programı Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşması ile devam etti.
Ceylan, terörle mücadelenin sonuna kadar gidileceğini ve en kısa sürede bitirileceğini vurguladı. “Milletimiz rahat olsun” diyen Ceylan, “Özellikle gençlere sesleniyorum. Kendinizi en iyi şekilde yetiştiriniz, çok kitap okuyunuz, gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz, bugün bu mekânları ve bu zamanı iyi değerlendiriniz, biz sizlerden ümit varız” dedi.
Son olarak söz alan Ak Parti Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı, Çorum Eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise hatıralarından kesitler, güncel konulardan örnekler vererek gençlere nasihatlerde bulundu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim