Terör sorununu bitirmekte kararlı olduklarını vurgulayan Ceylan, “Terörün kökü kazınacaksa AK Parti kazır, terör bitirilecekse AK Parti bitirir. Yeter ki siz bu kadrolara sahip çıkın” diye konuştu.
Milletvekili Adayı Ceylan, 1 Kasım seçimleri kapsamında Mecitözü İlçesi’nde partililerle istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Mecitözü İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya; Ceylan’ın yanı sıra; İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Polattaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yetim, Memduh Akbaş, Kadir Yılmaz, Mecitözü İl Genel Meclis Üyesi Hacı Bolat, Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Tatlısu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerindeki yol kazasını 1 Kasım seçimlerinde atlatacağına inandığını söyledi.
Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan ise terör örgütlerinin Türkiye’yi yasa boğdukları gibi ülkemizin gelişmesine, büyümesine engel olduğunu anlatarak, baş belası terörden en kısa zamanda kurtulmakta kararlı olduklarını kaydetti.
Ceylan, son 35 yıl içinde terörle mücadeleye 750 milyar dolar para harcandığını belirterek, “şu anda Türkiye’nin kasasında 150 milyar dolar para var. Terör sorunu olmasaydı Türkiye şu anki bulunduğu noktadan 5 kat daha gelişmiş olacaktı” dedi.
Ceylan, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca gerçekleştirdiği kazanımlara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, kazanımların devamı için AK Parti’nin yeniden, tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini söyledi.

“HİZMETİN PARTİSİYİZ”
Ceylan, “IMF’ye olan borçlar AK Parti zamanında ödenmedi mi? Öğrencilere ders kitapları AK Parti zamanında bedava verilmedi mi? İlçeler, beldeler AK Parti zamanında Toplum Yararına Çalışma Programından ve işçi istihdamından yararlanmadı mı? İnsanlarımız hastanelerde muayene olmak için ödünç karne aradığı günlerden, TC numarası ile istediği hastanede, istediği doktora muayene olduğu günlere geldi. SSK hastanelerinde uzun ilaç kuyrukları yaşandığını unutmadık. Sağlıkta gelinen nokta AK Parti’nin eseri değil mi? Sakatlara, bakıma muhtaçlara maaş ödemesi AK Parti zamanında olmadı mı? Fakire fukaraya kömür, gıda yardımları AK Parti zamanında yapılmadı mı? 18 bin km. bölünmüş yol, 22 yeni havalimanı, hızlı tren yolları AK Parti zamanında yapılmadı mı? Kredi faizleri AK Parti döneminde tek haneli rakamlara, yüzde 1’in altına çekilmedi mi?” diye konuşarak AK Parti iktidarında sayılamayacak kadar hizmet ve yatırım geldiğini dile getirdi.
Köylerin, beldelerin kilit taşı ile AK Parti döneminde tanıştığını, köyleri Avrupa standartlarına getirmekte kararlı olduklarını anlatan Ceylan, her evin önüne kadar kilit taşı döşeneceğini bildirdi.
Mecitözü’nün eninde sonunda AK Partili belediye ile tanışacağını vurgulayan Ceylan, “Gelecek seçimlerde belediyeyi almak için var gücümüzle seçimlere asılacağız. Mecitözü halkını AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Belediyeyi almazsak gözüm açık gider” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim