Ziyarette konuşan Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz,  Türkiye’de ilk defa bir İmam Hatip Okulunun böyle bir ekiple kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. İmam Hatip neslinin sadece bu memleketin değil, tüm ümmetin umudu olduğunu belirten Yılmaz, öğrencilerin de bu sorumluluk bilincine sahip olduklarını bildiğini anlattı.

Daire Başkanı Nezir Gül’ün Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün çalışma esasları, bakış açısı, önümüzdeki dönem öğrencilere yapılması düşünülen projelerle ilgili bir sunumundan sonra gezi ekibi Ankara Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu’nu ziyaret etti.

Ekip daha sonra Cumhurbaşkalığı Külliyesi Millet Camii’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hemşehrimiz Cumhurbaşkanlığı Hukuk Baş Danışmanı Veysel Bektaş himayesinde Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığı tarafından hatıra fotoğrafı çekildi.

Ekibin son durağı ise Hacı Bayram Veli Cami ve türbesi oldu. Manevi atmosferin taşlara bile işlediği mekanda öğrenciler hem bedenen hem ruhen dinlenme imkanı buldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim