Söz konusu iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkürlerini bildiren Matpan, muhtar seçilmesi halinde, telefonunun 7/24 açık olacağını belirterek, “Mesaj, e-mail ve telefon ederek şahsıma ulaşılabileceği gibi mesai saatlerinde de sürekli muhtarlıkta bulunacağım için bizzat yüz yüze görüşerek ne yapılması gerekiyorsa ilgili yerlerle irtibatı kurup, yapılması gerekenlerin en iyisini yapmanın çabasını sarf edeceğim. Daha sonrasında neticeyi bildirmek amacıyla ilgiliyi arayarak durumu kendisine bildireceğim.

Ayrıca muhtarlık binasına belirlediğimiz 7 veya 8 yere dilek ve şikâyet kutusu asarak sakinlerimizin önerilerini de buradan ayda bir kere açıp okuma ve değerlendirme yapacağım. Neticelerin safahati mutlaka geri dönüşüm olarak şahsa iletilecektir. Asla askıda kalmayacaktır. Benim devletten aldığım tecrübe buna müsaade etmez.

Mahallemizdeki insanların içerisinde bulundukları acı, tatlı, sevinçli, hüzünlü, kederli,(asker uğurlama, düğün, cenaze vs.) anlarında yanlarında olup onlara destek olmaya gayret edeceğim.

Gönüllük, duyarlılık, insana insan olduğu için değer verip, Allah rızası için hayırlara vesile olmaya çalışacağım. İhtiyaç sahiplerini yerinde görüp ihtiyaçları için gereken yardımların yapılması için ilgililerle görüşüp gereken yardımların yapılmasını sağlayacağım. Hayra vesile olan hayır yapmış gibidir hadisini unutmayacağım. Bütün bunları yaparken de asla egomun yükselmesine izin vermeyeceğim. Sizlere yardım etmek, sorunları çözmek benim için en büyük haz kaynağı olacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim