Çorum’da bir su bayisi sahibi 49 yaşındaki Abdullah Yurttaş, telefonunun kapalı olması ve sorununun çözülmediğini iddia ederek Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde damacanalı eylem yaptı.

Çorum'da yaklaşık bir haftadır iş yeri telefonunun kapalı olması ve sorununun çözülmemesi nedeniyle Türk Telekom İl Müdürlüğü önüne gelen Yurttaş, yanında getirdiği damacanaları müdürlüğün önüne fırlatarak tepkisini gösterdi. Yurttaş, bir haftadır hattının kapalı olduğunu belirterek, “Benim şuan hattım çalışmıyor. Ben arayabiliyorum ama müşterim beni arayamıyor. Aradığında, ‘Aradığınız numara kullanılmamaktadır’ diyor. 100 sefer telefon ettim. Telekom’dan arıyorlar çözülecek diyorlar” dedi. 3 yıldır bu işi yaptığını, 3 yılda topladığı abonelerini her geçen gün kaybettiğini ve maddi anlamda büyük zorluklar çektiğini vurgulayan Yurttaş, "Bize kim sahip çıkacak? Sorunumu bildirmeme rağmen bir çözüm bulunamadı. Müdür ile görüşmek istedim, görüştürmediler. Benim arızam giderilmedi” diye konuştu.

Abdullah Yurttaş'ın açıklamalarının ardından müdürlük personeli, kendisini içeri davet ederek sorunun çözümü noktasında yardımcı olmaya çalıştı.

SİSTEMSEL ARIZA VAR

Türk Telekom İl Müdür vekili Uğur Berberoğlu ise yaptığı açıklamada “Müşterimizin müracaatı var. Ancak, çağrı merkezine müracaat yapmış, direk bizimle görüşmemiş, Abdullah Yurttaşın telefonunda  GSM kaynaklı sistemsel bir arıza tespit edildi. Arızanın giderilmesi içinde zaten çalışılıyor. Biz kendisini davet ettik ve gereken bilgilendirmeyi yaptık. Arıza kısa sürede giderileceğini kendisine söyledik” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim