Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık tarafından 14.’sü düzenlenen Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı REW İstanbul, 15 Şubat’ta kapılarını açıyor.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan fuara bu yıl, hem geri dönüşümün çevre ve ekonomi üzerindeki önemine hem de atık yönetimine dikkat çekmek amacıyla, bilet yerine metal, cam, plastik veya karton ambalaj atığı ile girilecek.

Geri dönüşüm makinelerinden atık bertaraf teknolojilerine, çöp ayrıştırma sistemlerinden yeni nesil çevre temizlik araçlarına, su ve atık su arıtmadan biyoenerjiye kadar tüm sektörel yeniliklerin bir arada sergileneceği REW İstanbul 2018, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımcı firma ile ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Avrasya’nın lider çevre teknolojileri buluşmasına Çorum’dan Otoyapı Makina Sanayi ile Erdemli Hidrolik ve Erdemli Makina Sanayi katılacak.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteklediği REW İSTANBUL 2018, sektöre ait ürün ve hizmetleri çatısı altında sunuyor. Fuarda; Katı Atık, Su ve Atık Su, Arıtma Çamurları, Atık Gaz, Yeşil Enerji, Genel Ekipmanlar, Kentsel Çevre Temizlik Araç ve Gereçleri, Ölçme ve Ayar Teknolojileri, Gürültü ve Toprak Kirliliği, Hizmet ve Servis ile Kaza Önleme, İş Güvenliği ve Risk Yönetimi ile Bilim Araştırma ve Geliştirme ana kategorilerinde yüzlerce yenilik bir arada sergileniyor.

REW İSTANBUL’DA, PEK ÇOK YENİLİK!

Atıklarını enerjiye ve yeniden hammaddeye dönüştürmek isteyen Çorumlu sanayiciler ve KOBİ’ler ile bunları çatısı altında bulunduran Organize Sanayi Bölgeleri, çevre sorumluluğu bulunan belediyeler, atıktan mamul ve yarı mamul üreten sektör temsilcileri, çevre teknolojilerinde kullanılan makine, malzeme ve ekipman üreticileri, iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri ile yeni pazarlara açılmayı hedefleyen yatırımcılar, beklediklerinden çok daha fazlasını REW İstanbul 2018’de bulabilecek.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim