TEGV Çorum Öğrenim Birimi annelerinin imece usulü aldığı malzemelerle ve yine imece usulü yaptıkları aşure, o gün gelen konuklara ikram edildi.

TEGV Çorum Öğrenim Birimi Yöneticisi Serpil Çetin, “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” sloganıyla eğitim gönüllüleriyle binlerce çocuğa ulaştıklarını ve onların bireysel gelişimlerine önemli katkılarda bulunduklarını söyledi.

Aşure Günü’nde Kale Mahallesi, Velipaşa Sokak’ta bulunan TEGV Çorum Öğrenim Birimi’nde gönüllüler bir araya geldiklerini ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını kaydeden Serpil Çetin, “İlköğretim çağındaki çocuklarımızın, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyoruz. TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 72 Etkinlik Noktası, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor ve çocuklarımızın sosyal/duygusal yeteneklerini geliştirirken, empati kurma ve takım çalışması becerilerini yükseltiyor. Matematik, fen, sanat ve okumanın yanı sıra bilişim alanında olumlu tutum geliştirip özyeterlilik algısı yüksek bireyler yetişmesinde destek oluyoruz. Farklı becerilere sahip olarak dünyaya gelen tüm çocuklara kendi potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetme fırsatı sunan TEGV Çorum Öğrenim Birimi’ndeki bütün etkinliklere çocuklarımız ücretsiz olarak katılabilirler.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim