Yüz binlerce çocuğu teknoloji, bilim, sanat ve sporla tanıştıran TEGV Çorum Öğrenim Birimi, 20. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Devlet Tiyatrosu Fuayesinde dönem sonu sergisi açtı.
Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Ahmet İnan, TEGV Çorum Öğrenim Birimi Sorumlusu Serpil Çetin, Bahçelievler İlkokulu Müdürü Olgun Çakır, okulun sınıf öğretmenlerinden Ali Ekber Öztürk, Hasan Eral, Serap Taşın, Satı Gümüş ile eğitim gönüllüsü gençler ve öğrenciler katıldı.
Tiyatro Salonu Fuayesindeki sergide, öğrencilerin sonbahar etkinlik döneminde yapmış olduğu resim ve elişi çalışmaları sergilendi.
Dönem sonu sergisinin 25 Ocak Pazar gününe kadar halka açık olacağını belirten TEGV Çorum Öğrenim Birimi Sorumlusu Serpil Çetin, kutlama etkinliklerinin Ertuğrul Oğuz Fırat Korusu ve Güzel Sanatlar Lisesi Koro Konseri ile tamamlanacağını söyledi.
Çetin, 25 Ocak Pazar günü saat 18.30’da Devlet Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirilecek koro konserine tüm Çorum halkını davet etti.


(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim