Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, TED Çorum Koleji Okul Müdürü Sevgin Kurtuluş ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Eğitim kadrolarının güçlü olduğuna dikkat çeken Öçzakır, “Okulumuz olarak eğitim öğretimin en önemli gereksinimlerinden birinin okul-veli-öğrenci iletişim ve işbirliğinin sağlanması olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de tüm faaliyetlerimize aileleri katmaya çalışıyoruz. Okulumuzda öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında aile eğitimleri, ev ziyaretleri, rehberlik servisimiz tarafından düzenli olarak hazırladığımız bültenlerle anne-babalarla da bir takım yeni bilgileri paylaşıyoruz. Bizler biliyoruz ki, eğitim önce evde başlar, okulda devam eder. Bizler için anne babaların bilgili ve bilinçli bireyler olarak eğitim öğretime sıkı sıkıya sarılmaları, çocuklarımızın da eğitimini önemsemeleri ve geleceği planlamaları anlamına geliyor. Çocuklarımız için daha güzel bir gelecek ümit ediyoruz” dedi.
TED Çorum Koleji’ne devam eden 4 tane tam burslu öğrencilerinin bulunduğunu belirten Özçakır, “Bunun yanında bu yıl da yine kurumunuzun sınavlarını kazanacak öğrencilerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim