Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihleri arasında ülke genelinde 1 milyon 300 bin 8. Sınıf öğrencisinin katıldığı 2017 yılı birinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) TED Çorum Koleji öğrencileri hem bireysel hem de kurumsal anlamda büyük bir başarı sağladılar.

2016-2017 eğitim- öğretim yılı birinci dönem TEOG’da 100 puan üzerinde 90.35 ortalama yakalayan TED Çorum Koleji öğrencilerinin bu başarısı pastayla kutlandı.

TED Çorum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Dalgıç ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çiftçi önceki gün okula giderek Ortaokul Müdürü Sevgin Kurtuluş, Lise Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu ile TEOG’da başarıyı yakalayan 8. Sınıf öğrencileriyle biraraya geldiler.

İlk olarak TED Çorum Koleji öğretmenleri ile buluşan Dalgıç ile Çiftçi, burada dönem boyunca yapılan başarılı çalışmalar ve TEOG’da elde edilen üstün başarıdan dolayı onları kutladılar. Bu buluşmada başarıyı kutlamak adına idareciler ve öğretmenler birlikte pasta kestiler.

Daha sonra 8. Sınıf öğrencileriyle buluşan Dalgıç ve Çiftçi onları da kutlayarak başarılarının devamını dilediler. Ayrıca 8. Sınıf öğrencilerine teşekkür belgelerini verdiler. Kenan Dalgıç ayrıca öğretmenlere de teşekkür belgesi takdim etti.

TED Çorum Koleji yöneticileri de başta Yönetim Kurulu Başkanları Kenan Dalgıç, Başkan Yardımcısı Erkan Çiftçi ve Yönetim Kurulu üyelerine açıldıkları günden bugüne kendilerine sağladıkları sınırsız destek ve eğitim-öğretim hayatına kattıkları motivasyon için teşekkürlerini ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim