23 Nisan nedeniyle düzenlenen törende bir açış konuşması yapan TED Genel Koordinatörü Aydın Ünal, TED Çorum Koleji öğrencilerinin cumhuriyete sahip çıkacak şekilde yetiştirildiğini belirterek, 23 Nisan coşkusunun sadece çocukların değil, onlarla birlikte veliler, öğretmenler ve tüm TED ailesinin birlikte yaşadığını söyledi.

TED Çorum Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Yıldırım ise çocukları artık düşüncelerini hiç çekinmeden açıkça ifade etmeye, içten inandıklarını savunmaya, buna karşılık da başkalarının samimi düşüncelerine saygı duymaya alıştırılması gerektiğini vurguladı. TED Çorum Koleji’nin çağdaş ve modern bir eğitim anlayışıyla 21’inci yüzyılın ihtiyaçlarını karşılayacak ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartacak bir nesil yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından anaokulu öğrencilerinin renkli dansları, ilkokul sınıflarının halk oyunları, ortaokul sınıflarının şiirleri ve sahne performansları büyük beğeni topladı. Çocuk korusunun şarkıları ve tiyatro gösteriminin ardından etkinlik sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim