Hitit Üniversitesi TBMYO Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ve öğretim elemanlarının hazır bulunduğu ziyarette inovasyon, akıl, beceri ve sosyal sermaye konularında bilgi veren Cazgır, sektörle ilgili tecrübelerini aktararak mesleki yetkinlikle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

İş hayatındaki temel noktalar ve deneyimlerinden bahseden Orhan Cazgır, tecrübenin para ve diplomadan daha önemli olduğunu belirtti. Özellikle kazanılan tecrübelerin paylaşılmasından korkulmaması gerektiğini vurguladı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ise günümüzde yıkıcı-yok edici rekabet ortamında rakiplerimizden bir adım öne çıkabilmek için, birden çok yöntem, birden çok strateji ve birden çok planın yapılması gerektiğini ayrıca iş hayatında bu çalışmaların etkin bir şekilde sürekli hale getirilmesi ve geniş bir bakış açısı ile bunun yapılmasının daha verimli olacağını söyledi.

Programda teorik bilgilerin, iş yaşamında uygulanışını değerlendirme fırsatı da bulan öğrenciler, detaylı bilgiler alarak sorularına cevap bulma imkanı yakaladı. Program sonunda TBMYO Müdürü Doç. Dr. Çalışkan sunumundan dolayı Orhan Cazgır’a teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim