Tarım üreticilerine, tarımsal faaliyet gösteren işletmelere ve tesislere özel ürün ve hizmet geliştiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), düzenlediği kampanyalarla üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. TEB, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak, Mayıs ayı boyunca tarım kredisi kullanan üreticilere kredi türüne göre yüzde 50’ye varan faiz indirimleri sunuyor.
TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, Türkiye’nin üç milyona yakın tarım işletmesiyle dünyanın en büyük sekizinci tarım ülkesi olduğunun ve nüfusun dörtte birini istihdam eden tarım sektörünün ekonomi açısından önemli bir rol üstlendiğinin altını çizerek, “TEB olarak, ülkemizin sahip olduğu bu potansiyelin bilinciyle 2007’den bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle hem ülke tarımının gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışıyoruz” dedi.
Öte yandan, çiftçilerin ihtiyaçlarını belirleyerek sunduğu ürünlerle fark yaratan TEB, temel girdilerin temininde çok önemli bir rol oynayan ve avantajlı ödeme şartları sağlayan TEB Harman Kart sayesinde üreticilere büyük kolaylık sağlıyor.
Editör: TE Bilisim