TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, derneklerinde bu zamana kadar pek çok kurs, konferans, panel ve seminerler düzenlediklerini anımsatarak, yeni dönemle birlikte de Osmanlıca, yan flüt, gitar, diksiyon alanında yeni dönem kursları açacaklarını söyledi.

Kursların başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Candan, “Kültürümüzün temelini teşkil eden eserlerimizin hemen hemen tamamı Osmanlıcadır. Kurs koordinatörü S. Aydın Yağmur tarafından açılacak olan Osmanlıca kursu ile Osmanlı eserlerine sahip çıkmak ve bu eserlerin daha iyi tahlil edilebilmesini istiyoruz. Ayrıca, Meltem Dudu Çınar da diksiyon kursu ile hizmet verecek. Eylül ayında başlayacak olan kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen herkesi kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

TDED Şube Başkanı Candan, kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0545 784 08 27 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim