TBMM’de Çorum’un sesi ve vicdanı olacağını kaydeden Topgül, bugüne kadar ağlarken ve gülerken, bütün sosyal ve kültürel etkinliklerde bireysel olarak halkın yanınızda olduğunu belirterek, “Milletvekili olduğum takdirde devletin bütün imkanlarını sizlerin adına kullanarak var gücümle yanınızda olmaya devam edeceğim. Bu uğurda örnek bir milletvekili olacağım” dedi.

“12 YILDA HALKIMIZ YOKSULLAŞTI”
Halkın artık AKP iktidarından bıktığını kaydeden Topgül, “12 yıllık AKP iktidarında yoksullaşan halkımızın, gün geçtikçe yok olan esnafımızın, ürünü para etmeyen köylümüzün, aldığı maaşla geçinemeyen emeklimizin, asgari ücretle çalışıp bir çay ve simide mahkum edilen işçimizin, enflasyon karşısında küçülen memurumuzun, ekonomik sıkıntılar yüzünden okuma hayallerinden vazgeçen yada bırakmak zorunda kalan öğrencilerimizin, bireysel özgürlükleri gasp edilerek sindirilmeye çalışılan kadınlarımızın, taşeron şirketlerde emeği gasp edilen işçilerin, iş bulamayıp sosyal yardıma muhtaç edilen tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, hayat standartlarını yükseltmek, hak ettikleri hayata kavuşturmak için yandaşının değil halkının hükümeti olmak için, halkın sesi ve vicdanı olan herkes için CHP sloganıyla, halk için, hak için CHP’den aday oldum” dedi.

“BÜTÜN İMKANLARIMIZI HALKIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN KULLANACAĞIZ”
Milletvekili olduğu takdirde bütün partililerini Ankara’ya götürerek, sorunlarını oraya taşıyacağını ve bire bir bütün dosyalarla tek tek ilgileneceğini dile getiren Topgül, açıklamasında şunları dile getirdi:
“Özlediğiniz ve istediğiniz, özlemle beklediğiniz bir milletvekili olacağıma söz veriyorum.
Bugüne kadar ağlarken ve gülerken, bütün sosyal ve kültürel etkinliklerinizde bireysel olarak yanınızda oldum. Milletvekili olduğum takdirde devletin bütün imkanlarını sizlerin adına kullanarak var gücümle yanınızda olmaya devam edeceğim. Bu uğurda örnek bir milletvekili olacağım.

“GÜNÜN HER DAKİKASINDA ULAŞILABİLİR OLACAĞIM”
Herhangi bir sorun ve sıkıntınızda benimle görüşebilmek için hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan bürolarıma, danışmanlarıma ve bana günün her saati, her saniyesinde bizlere ulaşabileceksiniz. Sorunlarınızla ilgilenirken, gidilmesi gereken kurumlara beraberce giderek çalınacak her kapıyı zorlayarak beraberce açacağız. Destek verin, sorunları birlikte çözelim.

“HALKIMIZIN MECLİS’TEKİ GÜR SESİ OLACAĞIM”
Hizmet gitmeyen bütün köylerimize muhtarlarımız ve dernek başkanlarımızla birlikte varımızı yoğumuzu ortaya koyup hak ettiğimiz hizmetleri almak için, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, bıktırana kadar uğraşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
Kepenk kapatmaya zorlanan esnafımızın, ürünü para etmeyen çiftçimizin, asgari ücretle çalışıp bir çay ve simide mahkum edilen işçimizin, aldığı maaşla geçinemeyen emeklimizin, memurumuzun, kadınlarımızın, öğrencimizin, bütün sessizlerimizin Meclis’teki gür sesi olacağımıza söz veriyorum.”
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim