Ziyarete Karaman’ın yanı sıra eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ katıldı.

Karaman gazetecilere yaptığı kısa açıklamada “Ziyaretimizin sebebi benim  2 yıl boyunca Özel Kalem Müdürlüğümü yapan ve Çorum Valisi olan sayın Mustafa Çiftçi beye hayırlı olsun demek için buradayız.  Böylesine tarihi bir şehirde,   binlerce yıllık bir şehirde kültürü yerleşmiş mahalleleri yerleşmiş fevkalade bir Şehirde olmak beni çok mutlu etti. Çorum çok şanslı bir ilimiz. Bu arada şunu da söylelem istiyorum Vali bey ayrıca hafızdır. Ben Vali beyin başarılı çalışmalara imza atacağını biliyorum kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ise yaptığı açıklamada “TBMM İsmail bey ilimize teşrif ettiler. Ben kendilerini ilimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Muhterem başkanımızın 2 yıl  boyunca Özel Kalem Müdürlüğünü yaptım. Kendisinden çok şey öğrendim.  Kendisi Türkiye’nin son 60 yılın büyük dava adamıdır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok  teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim