TAPDER Genel Başkan Ertuğrul Erik, Çorum İl Başkanlığından Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Murat Alaçam, Genel Başkan Yardımcıları Volkan Güneş Aydın Deryal, Fatih Mehmet Aras, Ünal Durmaz, Ankara İl Başkanı Bedir İslam Güler, Karaman İl Başkanı İsa Çiçek katıldı. TAPDER Genel Başkan Yardımcısı Murat Alaçam, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Ziyaret sırasında “TAPDER ‘in çalışmalarını Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beye anlatma fırsatı bulduk” dedi.

Dernek olarak daha sonra Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bir araya geldiklerini belirten Alaçam, şunları söyledi: “Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile yaptığımız ön görüşmede, Antalya’da düzenlediğimiz uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatları hakkında bilgi aktardık. Sayın bakanımız bizleri sonuç raporumuz ile birlikte programı dahilinde makamına davet etti. İnşallah bakanımızla mesleğimiz adına güzel bir görüşme daha yapacağız.” Dernek üyeleri, TBMM ziyareti sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan ile de görüşme fırsatı buldu.

Alaçam, “TAPDER çatısı altında mesleğimizi geliştirme ve daha ileriye taşıma hedefi ile faaliyet ve görüşmeleriniz devam edecek. Bir ve birlik olmaktan aldığımız güç ile mesleki kazanımlarımızı misyon edinerek emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim