Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen, Uzakdoğu ve Asya ülkelerinden turist getiren Tempel Turizm sahibi Taner Aktaş nezdinde iki yıldır yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini dile getirdi.

Bu kapsamda Tayland’ın ünlü televizyon yapımcısı, arkeoloji ve sanat tarihçisi Paothong Thongchua ile PP TV ekibi ilimize geldi. Çorum merkez ve ilçelerinde çeşitli çekimler yapacak olan Paothong Thongchua ile ekibi ülkesinde ilimizi tanıtarak turist gelmesine katkı sağlayacak.

Tayland’dan gelen ekibe eşlik eden ve ilimizdeki çekimde yardımcı olan Hasan Özer Gökmen, Uzakdoğu ülkelerinde büyük bir izlenilirlik oranına sahip olan ve PP TV HD 36 kanalındaki programında turistik bölgelerin tanıtımını yapan Paothong Thongchua’nın ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını açıkladı.

Türkiye’nin bir çok kentine Uzakdoğu’dan turist getiren Tempel Turizm sahibi Taner Aktaş’ın katkısı ile ilimize gelen Paothong Thongchua’nın ülkesinde medya grubu bulunduğunu da belirten Gökmen, Çorum’da yapılacak çekimlerde leblebi üretimi başta olmak üzere Alacahöyük, Hattuşa, Yazılıkaya, Çorum Müzesi, Oğuzlar ve İskilip’in görüntüleneceğini, hazırlanacak program sayesinde Tayland’dan yılda 50 bin turist hedeflendiğini açıkladı.

İki yıllık bir uğraş sonunda bu çekimin yapıldığını belirten Gökmen, bu faaliyetlerine katkı sağlayan ve her türlü taleplerine anında yanıt veren Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ile Tempel Turizm sahibi Taner Aktaş’a teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim