Sahipliğini Nergiz ve Kübra Ezer’in yaptığı “Tatlı Telaş” isimli işyeri dün saat 14.00’de düzenlenen törenle faaliyete geçti. Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, MİSİAD Şube Başkanı işadamı Selahattin Ezer başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla açılışı yapılan Tatlı Telaş, Yavruturna Mahallesi Kavukçu Sokak İkinci Bahar Lokantası karşısında hizmet veriyor.

Her türlü düğün, nişan, kına, söz gibi eğlencenin malzemelerinin satışının yapılacağı bir işletmeyi açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum’da 20 bin aktif üyeleri bulunduğunu, aileleri ve çalışanları ile birlikte 100 bin kişiye hitap edildiğini ve her açılan işyerinin ilimize katkı sağladığını, önemli olanın birlik beraberliğimizi korumamız olduğunu vurguladı.

Küçük esnafın toplumun belkemiği olduğunu dile getiren ÇESOB Başkanı Kılıç, Nergiz ve Kübra Ezer’e “hayırlı olsun” dileklerini de iletti. Konuşmanın ardından işletmenin açılışı Kılıç ve diğer konuklarca yapıldı. Açılışa katılan davetlilere müzik eşliğinde ikramda bulunuldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim