Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesine atanan 21 sözleşmeli personel sözleşmelerini imzaladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nca İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında Açıktan Atama ile İl Müdürlüğü bünyesine atanan 21 Sözleşmeli personellerin sözleşmeleri törenle imzalandı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan törene İl Müdürü Orhan Sarı, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Baykal, İl Müdür Yardımcısı Erdem Kolabaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Arzu Özkader, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Kenan Erdem, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ali Yiğit, Çayır Mera Şube Müdürü Vasvi Dolak, Gıda ve Yem Şube Müdürü Perihan Durna, Hay.Sağ.Yet.ve Su Ürn. Şube Müdürü Mustafa Özankaralı ve İl genelinde görev yapacak sözleşmeli personeller katıldı.

İl Müdürü Sarı yaptığı konuşmada Çorum tarımı hakkında bilgi vererek, “Tüm çalışmalarda, Bakanlığımızı ve Devletimizi temsil ettiğinizi asla unutmayın. Davranışlarınızla ve çalışmalarınızla örnek bireyler olacağınıza güveniyor ve hep birlikte daha çok şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim