Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Aydın, Ömer Kaşık, Mehmet Akçay ve Şerif Aktaş, Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yeni yönetimine kutlama ziyaretinde bulundu. Kooperatif Başkanı Ahmet Pehlivan ile birlikte Başkanvekili Oğuz Arpaz, Yönetim Kurulu üyeleri Ali İşler, Bülent Özdemir ve Şükrü Melendiz’in hazır bulunduğu ziyarette çiftinin sorunları ele alındı.

MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivan, Nisan ayında yapılması planlanan genel kurulun Ağustos ayında gerçekleştirildiğini hatırlatarak seçimin ardından çiftçinin sorunlarının çözümü için harekete geçtiklerini söyledi.

Yönetim olarak çiftçiye hizmet için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ve çiftçi-devlet arasında iyi ilişkiler kurmaya gayret gösterdiklerini anlatan Ahmet Pehlivan, çiftçinin sorunlarının bitmediğini, her bölgeyi temsil eden bir yönetim oluşturduklarını vurguladı.

Çorum’da Ziraat Odası, Pancar Ekicileri Kooperatifi, birlikler ve diğer tarım kuruluşlarının tek bir bölgede toplanmasının çiftçinin yararına olacağını ve böylece ortak hareket edilebileceğini söyleyen Pehlivan, “Hepimiz elele verirsek çiftçiye daha fazla hizmet götürebiliriz” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras da Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yeni yönetimini kutladı. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek toplumun tüm kesimlerinin sorunları birlik beraberlikle çözebileceğini söyleyen Aras, parti olarak çiftçinin sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini, bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi.

Pancarın Çorum çiftçisi için önemli bir gelir kaynağı olduğunu ve yaşanan sorunları elbirliği ile çözme konusunda kendilerine iletilen tüm sorunları ilgili yerlere ileteceklerini dile getiren Aras, Pehlivan ile yönetimine görevinde başarı dileklerini de sundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim