Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başta olmak üzere çok sayıda yetkilinin de izlediği mitingi onbinlerce Çorumlu izledi.

İnönü Caddesi üzerinden Abide Kavşağı’na kadar olan bölümü hınca hınç dolduran Çorumluların coşkusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da memnun etti. Adım atacak yer kalmayan alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 yıl aradan sonra Çorumlularla hasret giderdi.

Sabah saatlerinden itibaren Çorum’un tüm ilçelerinden gerek belediyeler gerekse AK Parti teşkilatları tarafından ayarlanan araçlarla Çorum’a akın eden vatandaşlar Erdoğan’ı görmek için birbirleriyle yarıştı. Çorum tarihinin en kalabalık mitinginin yapıldığı Abide Kavşağı’ndaki vatandaşları gören Erdoğan “Çorum bugün bir başka güzel” diye konuştu.

Konuşmasında genelde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, 2002'den bugüne kadar her seçimde kendilerine sahip çıkan Çorumlulara teşekkür ederek 16 Nisan’da da oy patlaması beklediğini dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim