Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam, beraberindeki sendika üyeleri ile birlikte dün Emniyet Müdürü Tarancı’ya ziyarette bulundu.
Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sivil memurların sorunlarının dile getirildiği ziyarette Çam, Türkiye’de bir ilk olarak Ankara’da gerçekleştirilen “Askeri İşyerleri ve Emniyet’te Çalışan Sivil Memurlar Çalıştayı” hakkında bilgiler verdi.
Çalıştay’da, sivil memurlar hakkında önemli konuların görüşüldüğünü belirten Çam, çalıştay sonucunu içeren raporu da Tarancı’ya teslim etti.
Sendika üyeleri ile bir süre sohbette bulunan İl Emniyet Müdürü Tarancı ise, Emniyet Müdürlüğü personelleri arasında, sivil-resmi ayrımı yapılamayacağını söyledi.
Masa başında çalışan memuru da sokaklarda görev yapan memuru da mesai arkadaşı olarak gördüğünü belirten Tarancı, “Sivil memur, resmi memur diye ayrım yapmamız söz konusu olamaz. Hepimiz Emniyet teşkilatının mensuplarıyız” dedi.
Tarancı, çalıştay raporunu inceleyeceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Türk Büro-Sen Çorum Şubesi yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim