Tapu ve Kadastro Müdürlükleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası için proje çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.
AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yeni hizmet binasının yatırım programına alındığını, önümüzdeki günlerde ihalenin yapılacağını bildirerek, yeni yatırımın Çorum'a hayırlı olmasını diledi.
Milletvekili Ceylan, 2 bin metrekare alana yapılacak olan Çorum Tapu Kadastro ve Tapu Sicil hizmet binasının toplamda 4 kat olarak yapılacağını, kapalı otoparkı ve çevre düzenlemesiyle toplam projenin 8 bin metrekare olacağını bildirdi.
Ceylan, "Bankalara, kamu kurumlarına yakın olması ve merkezi bir noktada bulunması sebebiyle vatandaşlarımızın hizmet alması son derece kolay olacak, her türlü ihtiyacın giderileceği altyapısıyla 5 yıldızlı otel konforu sunulacaktır" dedi.
Tapu Kadastro Bölge Müdürü Tamer Taşkıran, Çorum Tapu Sicil Müdürü Mehmet Oymak ve Tapu Kadastro Müdürü Tonguç Genç, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret ederek Çorum'a yapılması planlanan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binasının maketini sundu, proje hakkında bilgi verdiler.
Tapu Kadastro yetkilileri, Çorum'a yeni hizmet binasının kazandırılması konusunda yoğun çaba sarfeden Milletvekili Ceylan'a teşekkür ettiler.
Kamu hizmet binalarının vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi, günümüz şartlarına uygun modern binalara kavuşması için gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, “Ak Parti iktidarı döneminde Çorum’da kamu hizmet mekanlarının iyileştirilmesi, yenilenmesini sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Sağlık hizmetlerini yürüten İl Sağlık, Halk Sağlığı ve Toplum Sağlığı Müdürlükleri hizmet binaları, Defterdarlık bünyesindeki hizmet birimlerini bir araya toplayacak Maliye Kampüsü çalışmalarımızla birlikte Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binamız için proje çalışması da tamamlanmıştır” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim