TAPDER Çorum Şube Başkanı Mustafa Özerdemir, sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Özerdemir, mesleki sorunların yanı sıra dernek olarak bugüne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve kamuoyundan da olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi.

Gecede bir hediye çekilişi düzenleneceğini dile getiren Özerdemir, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Osmancık ilçemizdeki 112 Acil Servisi’nde görevli Mehmet Gümüş arkadaşımız Amasya’da bir trafik kazası geçirdi. Bu kazada çocuğunu kaybederken kendisi de bitkisel hayatta. Bizde bu gecede hediye çekilişi yapacağız ve bu çekilişten elde edilen geliri arkadaşımızın ailesine bağışlayacağız” dedi.

Anitta Otel’de düzenlenen gecede ilk olarak davetlilere bilet satışı yapıldı. 500 adet bilet kısa sürede tükendi. ATT Mehmet Gümüş ve ailesi için kısa sürede 5 bin TL toplanırken, satılan biletler için de Karabacak Mobilya, Benek Perde, Lezzet Sarayı, Golonya, Bella ve Miss Seliz Güzellik Merkezi, Seyyare Güzellik Salonu tarafından gece için bağışlanan hediyelerin çekilişi gerçekleştirildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim