Tüm Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği (TAPDER) Çorum Şubesi tarafından ATT ve Paramedik Günü kutlamaları kapsamında yemek verildi.

Anitta Otel'de düzenlenen geceye Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, TAPDER Çorum Şube Başkanı Murat Alaçam, eski Çorum 112 Acil Servis Başhekimi Dr. İlker Uzeli, Özel Hastane Başhekimi Arslan Erkan ve davetliler katıldı.

TAPDER Çorum Şube Başkanı Murat Alaçam, derneğin görevleri arasında mesleki sorunların çözümüne katkı sağlamanın yanı sıra sağlık alanındaki gelişmeleri üyelerine aktarmak olduğunu belirterek, bugüne kadar gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Alaçam, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Alaçam, mesleki sorunların yanı sıra dernek olarak bugüne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve kamuoyundan da olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi.

Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök ise, derneğin adına yakışır bir gece düzenlendiğini belirterek, "Dernek yöneticilerinin sahip oldukları imkanları birileri gibi kendi yakınlarına çıkar sağlamak amacıyla değil, insanlara hizmet etmek için kullanıyor. Bir hayatı kurtaran insanlığı kurtarmış gibidir. Arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Gecede eski 112 Acil Servis Başhekimi Dr. İlker Uzel'iye dernek çalışmalarında verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketini TAPDER Başkan'ı Alaçam'ın elinden alan Uzeli, "Biz büyük bir topluluğumuz. Bu plaketin bende çok ayrı yeri var. Bildiğiniz gibi Ocak ayı başında görevimden istifa ettim. İstifa ettikten sonra çok sayıda destek mesajı aldım. Ne çok sevenim varmış. Resmiyette başhekim olmasam da artık gönüllerin başhekimi olmuşum" ifadelerini kullandı.

Program sonunda yılın Acil Tıp Teknisyeni seçilen Songül Yaman, yılın Paramediği Emrah Türk, yılın sürücüsü İsmail Otlamaz, yılın Komuta Kontrol Merkezi personeli Serhat Tatlısu'ya da teşekkür plaketi verildi.
Editör: TE Bilisim