Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından açılışı yapılan ve Çorum adına herşeyin tanıtımının yapıldığı etkinliklere son teknolojiye sahip alt yapısıyla ve “Anadolu Güneşi” sloganıyla yayın hayatında birinci yılını dolduran TV19 da katıldı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenini canlı olarak Çorumlular başta olmak üzere uydu üzerinden 110 ülkeye ve internetten ise tüm dünyaya ulaştıran TV 19 ekibi, 4.Çorum Tanıtım Günleri’nde ayrıca 4 gün boyunca canlı yayın ve röportajlarıyla da renklendirdi.

TV 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç da TV 19 olarak yayın hayatında 1.yılını doldurduklarını belirterek, “Ulusal yayın kalitesinde teknik donamım ve cihazlara sahip olarak Çorum’a ve Çorumlu’ya en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Çorum halkının en iyisine layık olduğu düşüncesiyle bizler de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ankara’dan 8 kişilik ekibimizle canlı yayın yaptık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Ankara’ya gelemeyen Çorumlu hemşerilerimizde bizi izleyerek etkinliği görme fırsatı buldu. Bu da bizim için mutluluk verici. TV 19 olarak bu gibi etkinliklerimiz devam edecek. Çorum halkı bizi izlemeye devam etsin” dedi.

4. Çorum Tanıtım Günleri etkinliklerini ayrıca sıra ulusal basın da yakından takip etti. AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü etkinlikler kapsamında TRT Haber, Kanal 5 ve Show Türk mikrofonlarına röportajlar verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim