Osmancık Pirinci, Pirinç ve Kapari Sabunu, Pirinç Kolonyası gibi ürünlerle Osmancık’ın tarihinin ve kültürünün tanıtıldığı stant yoğun ilgi gördü.
3. Çorum Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan TBMM eski Başkanı ve AKP Ankara Milletvekili Adayı Cemil Çiçek, eski Başbakan Yardımcısı ve AKP Ankara Milletvekili Adayı Ali Babacan, AKP Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve çok sayıda vatandaş yöresel ürünlerin yer aldığı stantlar başta olmak üzere Çorum’un birçok ilçesinin, belediyelerin ve sivil toplum kuruluşların stantlarını ziyaret etti.
Tanıtım Günleri’nde Osmancık Belediyesi tarafından açılan stantta başta Osmancık Pirinci olmak üzere, pirinç ve kapari sabunu, pirinç kolonyası gibi Osmancık’a özgü ürünler ile ilçenin tarihi ve kültürü tanıtıldı. Ayrıca ziyaretçilere Osmancık Pirinç Pilavı dağıtıldı. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Çorumlu Aşık Halil Demiral, standı ziyaret edenlere pilav ikram etti.
Osmancık standını Ankara’daki hemşehrilerimizin yanı sıra üst düzey siyasiler ve bürokratlar ile sivil toplum örgütlerinin başkanları ve belediye başkanları da ziyaret etti. Standı ziyaret eden misafirleri Belediye Başkanı Hamza Karataş karşıladı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim