Kuru Fasulyeci Fevzi Usta sahibi Fevzi Çakmak, hizmete başladıkları günden bu zamana kadar hep kaliteyi ön planda tutarak, yemeklerden lezzeti eksik etmediklerini belirtti.

Her müşterimize aynı lezzeti tattırmayı ilke edindiklerini ve işletmede güler yüzlü personel tarafından sunulan tereyağlı işkembe, mercimek çorbası, ekmek arası tavuk döner ve ızgara da köfte çeşitlerinin yanı sıra Çorum’da meşhur olan kuru fasulyeyi vatandaşların beğenisine sunduklarını anlatan Çakmak, samimiyetin yanında leziz yemek çeşitlerinin bulunduğu işletmede fiyatlardaki uygunlukla ve yemeklerdeki lezzetle dikkat çektiklerini dile getirdi.

Müşterilere davranış ve yemek sunumuna kendilerine has itina ile hizmet verdiklerini belirten Çakmak, “Müşterilerimizle kurduğumuz iletişimle Kuru fasulyeci Fevzi Usta, Çorum’da akıllara kazınmış durumdadır. Ev tadındaki kuru fasulyeyi hizmete başladığımız günden beri yapıyoruz. Buradaki güzellik sadece ev tadında yemekle sınırlı kalmıyor, aynı zamanda içerdeki samimiyet ve müşteriyle olan ilişkimizde aile ilişkisi durumunda oluyor. Yıllardır kimseyi kırmamaya özen göstererek müşterilerimizle ilişkilerimizi devam ettiriyoruz. Tüm Çorumlular ve Çorum’u ziyarete gelen vatandaşlarımız ev yemeği lezzetindeki ve aile sıcaklığındaki yemeklerimizi afiyetle yiyebilirler” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim