Mitingde bir konuşma yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, bugün Ortaköy’ün toyu, diriliş ve kurtuluş günü olduğunu belirterek, ilçenin ilk kez AK Parti belediyeciliği ile tanıştığını söyledi.
AK Parti belediyecilik anlayışıyla Ortaköy’ün şahlanışa geçtiğini dile getiren İsbir, Ortaköylülerin Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına sahip çıktığının altını çizdi.
Ortaköy Belediyesi olarak yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgi veren İsbir, Bahçelievler, Suyolu ve Cumhuriyet mahallelerinde yol çalışması yaptıklarını belirterek, “Bu mahallelerin yollarını genişlettik. Mahalleler arasında ihata duvarı çektik. Kilit taşı döşenir hale getirdik. 10 gün sonra bu mahallelerimizin bütün ara sokakların kilit taşı ile buluşacaktır. 250 bin TL’ye mal olacak. İmar yönünden zayıftık. Hatip bağları bölgesinde 8 kilometrelik yol açtık. Bu yollarında yakın zamanda alt yapı çalışmaları tamamlanacak. Yılsonuna bütün eksiklikleri tamamlanıp hizmete sunulacak. Araç parkımı yeniledik. Yol süpüre aracını kazandırdık. Milletimizin hizmetine sunduk” dedi.



"HİZMETİ GECİKTİREMEZDİK, MÜKÂFATIMIZI SANDIKTA ALACAĞIZ"
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Bağcı Ortaköy ise, “Seçime giderken sağı solu kazmak, dozer kepçe çalıştırmak, toz toprak, çamur akıllı işi değil diye söylerler. Biz hizmeti geciktiremeyiz. Halkımıza hizmet etme aşkıyla çalışıyoruz. Ortaköy şantiye gibi, yollar parklar, kilit taş, içme suyu hatlarının değişimi millete hizmet davasının kaygısıdır. Sandık öncesi milleti rahatsız edeceğini sanıyorlar ve tepki göstereceğini düşünüyorlar. Mükâfatımızı sandıkta alacağız. Ortaköy'e hizmet aşkıyla çalışan Belediye Başkanımız Taner İsbir'i tebrik ediyoruz” dedi.



(Haber Merkezi-İHA)
Editör: TE Bilisim