Ziyaretlerde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan İsbir, “Okullarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz gibi öğretmenlerimizle de sohbet ediyoruz. Ortaköy için istek ve temennilerini dinliyoruz” dedi.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden İsbir, “Böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Ortaköy Belediyesi olarak okullar için özenli bir çalışma yürüttüğünü kaydeden İsbir, “Okullarımızı ziyaret ederek bizden taleplerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz.

İmkânlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz. Ortaköy’deki okulların bahçe düzenlemesi, saha, tribün, çocuk parkı gibi çalışmalarını yaparak hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin güzel bir çevreye sahip olmasını sağlıyoruz. Okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini, beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

“Eğitim bizim önceliklerimiz arasındadır” diyen İsbir,  eğitim konusundaki hassasiyetini vurgulayarak, üstlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim