Sağlık-Sen Çorum Şubesi Basın ve İletişim Başkan Yardımcısı Hacı Nuri Lafcı, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılı hedeflerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu.
Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için sayısız kazanım elde ettiklerini belirten Lafcı, tüm bu kazanımların yeterli olmadığını ifade ederek tüm taleplerinin kazanıma dönüşmesi için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.
Yeni yılın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Hacı Nuri Lafcı, 2015 yılı hedefleri ile ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2015; adaletsiz performans sisteminin değişmesi, adaletli ve hakkaniyetli bir ek ödeme sisteminin hayata geçmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payının hayata geçmesinin mücadele yılı olacak.
Sorunlarından arınmış, çözüm sürecini başarıyla sonuçlandırmış, bütün bunları sivil, demokrat, vatandaşı tanımlamak yerine vatandaşını olduğu gibi tanıyan, bütün inançların güvencesi olan Yeni Anayasa ile taçlandırmış Türkiye.
Bunun yanı sıra elde ettiğimiz hakların daha geliştirilmesi, sözleşmeli çalışan kardeşlerimizin kadroya alınması, ilgili bakanlıklarda görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının yapılması için çalışacağız.
Ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmet yolunda bir yılı geride bıraktık. Bu hizmet yolculuğunda değişen sadece yılın ismi olacak. Sağlık-Sen şemsiyesi altında gerçekleştirdiğimiz hizmet yolculuğunu daha büyük adım ve azimle sürdürmeye devam edeceğiz.
Yeni yılın; sizlere, milletimize ve insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi, dünya üzerinde ağlayan gözlerdeki yaşın durması, savaş ve çatışmaların sona ermesi, öncelikle İslam coğrafyasına huzur ve sükunetin gelmesi temennisiyle, daha güzel bir yıl diliyorum.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim