Olay, Ulukavak Mahallesi’nde 23 Nisan Kavşağı yakınında bulunan Anadolu Taksi durağında saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, üç kişi oldukları belirtilen saldırganlar önce durağın camlarını beyzbol sopası ile kırıp daha sonra içerisinde bulunan eşyaları yola fırlattı. 


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Durağa saldırı olduğunu duyan çok sayıda taksici esnafıda bölgeye geldi. Polis ekipleri camları kırılan ve büyük ölçüde hasar gören durakta inceleme yaptı. 
Çorum Taksiciler, Minibüscüler ve Servisciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli saldırı ile ilgili durakta görevli taksicilerden bilgi aldı. Gayretli daha sonra gazetecilere açıklamada bulunarak “Bana verilen ilk bilgilere göre, durağımıza üç kişi geliyor ve beyzbol sopası ile cam çerçeve kırmadık hiçbir şey bırakmıyorlar. Kolluk kuvvetlerimiz gerekli incelemeyi yapmaktalar. Saldıranlar yapılmaması gereken şeyler yapmışlar. Durağımızın camlarını kırdıktan sonra da televizyon, çaydanlık ve pek çok eşyayı da yola fırlatmışlar. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum ve bu olayı şiddetle kınıyorum” dedi. 
Öte yandan polis taksi durağına yapılan saldırı ile ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim