Veda yemeği programına İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcısı Selahattin Bozkurt, Hac ve Umre Müdürü M. Vehbi Köklükaya, Personel Müdürü Erol Alkan, Din Hizmetleri Müdürü Abdullah Salman, Müftülük Şefleri Kadir Yelken ve Erdal Bulut, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy ve Müftülük memurları katıldı.
Müftü Akın, Kılıç ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bir çalışma arkadaşımızın vedası için toplandık. Kendisi ile çalışma fırsatı bulduk. Bizim hafızamızda güzel anılar bırakarak ayrılıyor. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Çorum’da 7 yıldır görev yaptığını belirten Kılıç ise veda konuşmasında “Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp arkama baktığımda sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Elhamdülillah, birbirimizi kırmadan iyi bir ortamda işlerimizi yürütmeye çalıştık. Onun için aranızdan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Çorum'a ve Çorum halkına sunduğumuz din hizmeti bizleri daima onurlandırmıştır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinize Allahaısmarladık diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Tahir Kılıç'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim