Çorum’un en büyük tarım arazilerini bulunduğu ilçenin eski haline dönmesi için siyasilerin büyük çaba göstermesi gerektiğini kaydeden Bozdoğan; “29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde şahsıma, 7 Haziran genel seçimlerinde CHP’ye destek verin ilçenin kaderini hep birlikte değiştirelim” dedi.
Aylar önce başladığı seçim çalışmalarını Çorum’un dört bir tarafından sürdüren CHP Milletvekili Aday adayı Muharrem Bozdoğan, dünde bu çalışmalarını Alaca ilçesinde sürdürdü. CHP’li üyeler ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada köklü bir geçmişe sahip ilçenin yıllardır Çorum başta olmak üzere ülke tarımına büyük katkısı bulunduğunu öne süren Bozdoğan, son yıllarda ülkede yapılan yanlış tarım politikalarından Alaca’nın da nasibini aldığını söyledi.
29 Mart’ta yapılacak olan parti içi seçimde kendisine, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ise CHP’ye destek isteyen CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Sizlerden destek istiyorum. Hepiniz biliyorsunuz 2011 yılında yapılan ön seçimde şehir merkezinde en yakın rakibime 300 fark attım ancak daha sonra Alaca ve başka bir ilçemizden gelen oylarla az bir farkla 2. sıraya düştüm. İlçeler benim için çok önemli. Sizlerin de desteğiyle 29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerden bu kez birinci olarak çıkmak istiyorum. Alaca ilçemiz ve tüm köylerinin sorunlarını çok iyi biliyorum. Her kesimin milletvekili olmak istiyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim