Selçuk Önce ve Ümit Görkem başkanlığındaki İki ayrı grubun yönetim için yarıştığı genel kurulda ilk gün faaliyet ve denetim raporları görüşülürken ikinci gün seçimlere geçildi.
Divan Başkanlığına İsmail Şirin, divan katipliklerine ise Cansu Kübra Nergisli ve Cihan Toğrul’in seçildiği genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Genel kurulda konuşan mevcut Başkan Mustafa Azak, dönemi boyunca yaptıkları çalışmalardan söz etti. Her zaman üyelerin yanında olduklarını belirten Azak, yönetim olarak üyelerin eğitimi konusunda da ellerinden geldiği kadar toplantılar düzenlediklerini ifade etti.
Üye sayısının il dışına gidenlerin ayrılmasına rağmen 425’e ulaştığını kaydeden Azak, Çorum’daki tüm hekimlerin oda bünyesine katılmasını istediklerini belirtti.
Oda kaynaklarını elden geldiğince akılcı ve verimli kullandıklarını anlatan Mustafa Azak, bütçe konusunda yeni yönetimden bir isteği bulunduğunu bunun da Odanın kiradan kurtulması olduğunu kaydetti.
Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası ile devam eden genel kurulda ikinci gün seçimlere geçildi.
İki listenin yarıştığı ve demokratik bir ortamda geçen genel kurulda Etik Hekimler Grubu tam liste halinde yönetimde yer aldı.
Seçimlerin ardından Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu Yrd.Doç.Dr.Ümit Görkem 164 oy, Prof.Dr. Müge Özcan 136 oy, Dr. İsmail Türker Ejder 142 oy, Dr. Mehmet Fatih Fişenk 135 oy, Dr. Okan Delikan 157 oy.
Onur Kurulu Üyeleri: Rıfat Patır, Ömer Akkaş, Tahir Mantı, İsmail Şirin, Osman Akduracak
Denetim Kurulu: Selim Köstekçi, Aziz Cengiz, Sertaç Arslan
Kongre Delegeleri: Mustafa Azak, Çağatay Çağlar, Mustafa Sungur, Seyfettin Yıldırım, Ali Güler



Editör: TE Bilisim