Çorum Süt Üreticileri Birliği, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde milli iradeye sahip çıkmak için birliğe bağlı araçlarla demokrasi konvoyu düzenleyen Süt Birliği, bu kez de demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlara sütlaç dağıttı. Saat Kulesi meydanındaki sütlaç dağıtımına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Darbe girişimi sırasında şehit düşen polis, asker ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sabri Boyraz, yaralılarında en kısa sürede sağlıklarına kavuşması için temennide bulundu. Darbe girişimine karşı halkın büyük bir özveri gösterdiğini ve hainlerin planlarını bozduğunu dile getiren Boyzar, “Ülkemizin birliği, beraberliği ve huzuru için alanlara ve milli irademize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu hain girişimi millet direnişi, duruşu ve çabasıyla önleyerek tarihe geçmiş, büyük bir kahramanlık hikâyesinin altına da imzasını atmıştır. Artık devletimizin ve milletimizin önünde hiç kimse duramaz. Hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize doğru büyük adımlar atacağız. Bu darbe sırasında şehit olan polis, asker ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. (İHA)
Editör: TE Bilisim