7 Mart 2015 tarihinde çoğunluğun sağlanamamasından dolayı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen toplantıya yaklaşık 300 süt üreticisi katıldı.
Mali Genel Kurul Toplantısı, divan teşekkülünün oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına Ali Yılmaz getirilirken, başkan vekilliğine Erol Kalabalık, katip üyeliğe Orhan Topal, Erhan Yenilmez, Cengiz İbikli ve Osman Çakar seçildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu okundu. Ardından 2015 yılı tahmini bütçe ve çalışma programları görüşülüp kabul edildi.
2014 yılı Mali Genel Kurulu’nda ayrıca, birlik yönetim ve denetim kurulu yeniden oluşturuldu. Başka bir liste çıkmadığı için Tanrıvermiş Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sabri Boyraz, 4 yıllığına Çorum Süt Üreticileri Birliği yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
İzzet Yılmaz, Emre Atlas, Erhan Yenilmez, Murat Tezcan, Osman Çakar ve Hasan Aksoy yönetim kurulu üyeliğine, Enver Ünal, Orhan Topal ve Cengiz İbikli de denetim kuruluna getirildi. Genel kurul toplantısı, dilek ve temennilerin alınmasının ardından sona erdi.


(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim