Çorum Sanayi Sitesi 21. Caddedeki işyerinde, “Globowax dry car care” sistemi ile susuz oto temizliği hizmeti veriliyor.
Globowax İl Temsilcisi Barış Şeker, uygulamayı “araç temizliğinde susuz devrim” olarak niteliyor.
Barış Şeker’in verdiği bilgiye göre, nano teknolojinin uygulandığı sistemle, araçların iç ve dış temizliği, motor temizliği, profesyonel ve deneyimli kadro tarafından 30 dakikada gerçekleştiriliyor.
Globowax’ın araç temizleme solüsyonlarıyla, minimum sıvı ihtiyacı ve sınırsız hareket kabiliyeti ile aracı park edildiği yerde, güvenli olarak temizlenebiliyor.
Bu yüzden, istenildiği takdirde, aracın bulunduğu yerde temizlenmesi mümkün olabiliyor.
Böylelikle, klasik basınçlı yıkamaların ve fırçaların araca verdiği zararlar ortadan kaldırılıyor. İçeriğindeki aktif maddeleri polimerler ve doğal kayganlaştırıcılar sayesinde aracın üzerindeki kirler, araca zarar vermeden çözülüyor. Anti statik özelliği ile aracın geç toz tutması sağlanıyor. Araç koruma tabakası ile kaplanıyor ve her uygulamada bu katman kalınlaşıyor. Küçük çiziklerin oluşumu ortadan kalktığı gibi, aracın boyası ilk günkü parlaklığını geri kazanıyor.
Barış Şeker, pasta cila, boya koruma, teflon cila uygulamalarıyla en ileri hizmeti sunduklarını ifade ederken, teknik bakımdan şu bilgileri verdi:
“Nano teknolojik seramik boya kaplamasının geliştirilmesinde, yüksek mukavemetli üstün çapraz bağlama kapasitesine sahip yoğunlaştırılmış nano parçacıklar tasarlanmıştır. Bu amaçla boyayı ve diğer otomobil yüzeylerini iki yıl boyunca UVA ve UVB ışınları, kir, fren tozu, demir kirleticileri, böcekler, kuş pisliği, katran ve her türlü çevresel kirleticilerden koruyacak dayanıklı, süper parlak bir kaplama sağlayan son derece sert 3D yapısını oluşturmak amacıyla yeni özel bir nano malzeme kullanılmıştır.”
Barış Şeker, ürünlerinin İTÜ tarafından verilmiş “çizilmezlik” raporu bulunduğuna da dikkat çekti.



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim