Vali Yardımcısı Sürmen son olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde Başkan Yardımcısı Zeki Gül de hazır bulundu. Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde güzel dostluklar edindiğini belirten Vali Yardımcısı Sürmen, başarılı çalışmaları nedeniyle Külcü’ye teşekkür etti. Başkan Külcü de nazik ziyareti için Sürmen’e teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

Hitit Üniversitesi ziyaretinde Çorum’da 5 yılı aşkın süredir görev yapan Sürmen’in HİTÜ ve ilimize önemli katkıları olduğunu vurgulayan Alkan, görevde bulunduğu süre içerisinde birlikte birçok başarılı çalışmalara imza attıklarını, yeni görev yerinde de başarılarına devam edeceğine inandığını vurguladı.

Yapılan her çalışmanın memlekete yapılan yatırım olduğunu, hiçbir il ayırt etmeksizin yurdun her ilinde aynı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Vali Yardımcısı Sürmen ise HİTÜ’nün geleceğinin çok parlak olduğunu, Alkan’ın çalışmalarının bu gelişimde önemli payı bulunduğunu ve kendisine bu nedenle teşekkür ettiğini bildirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim